ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - No VGA output
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

No VGA output

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Ken Wright View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 Oct 2015
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ken Wright Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: No VGA output
    Posted: 13 Oct 2015 at 2:26am
I recently bought a 775I65G R3.0 Motherboard, and it seems to be a bit of a lemon.  It runs, but there's no VGA output.  Can anybody help me figure out what's wrong?  Further details on request.
Back to Top
parsec View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 May 2015
Location: USA
Status: Offline
Points: 5002
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote parsec Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Oct 2015 at 2:38pm
You bought this board new?

The lack of video output may only be one side affect of another problem.

What CPU and memory are you using with this board?

Did you connect both the twenty pin and four pin CPU power cables to the board? Both are required for the board and CPU to operate.

Are you using the graphics on the board itself, or a video card?

Regardless, try clearing the CMOS/BIOS with the jumper on the board, and try starting it again.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.016 seconds.