ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac No Video Output
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac No Video Output

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Thanos-Averroes View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Nov 2017
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Thanos-Averroes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac No Video Output
    Posted: 16 Nov 2018 at 2:42pm
Hi I'm not able to get any DVI-D video output no matter RX570 or old GTX660.
The board was working well with WIN10 before.
But no video afterwards today.
Is there anything else I can do??
Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 2196
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Nov 2018 at 3:27pm
Dear Thanos-Averroes,

Greetings, this is ASRock TSD.


According to your question, we provide some suggestion for verifying:

1. Please refer to user manual page.29 to clear CMOS.
http://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Manual/Fatal1ty%20X470%20Gaming-ITXac.pdf

2. Please make sure the input setting of your monitor is configured correctly (DVI, HDMI, VGA...)

3. Please install bare bone device; CPU, one stick memory and graphics card to check if system can post.

4. If possible, please install another CPU, memory to verify.


Thanks!

All the best,
ASRock TSD
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.