ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - crossfire
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

crossfire

 Post Reply Post Reply
Author
Message
viking View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Oct 2015
Location: Over here
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote viking Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: crossfire
    Posted: 01 Dec 2018 at 8:45pm
hi there.
I am looking for some help.
I have a 970 Extreme3 and with a msi gtx 960 and I have gotten my hands on a 2nd and would like to add that to my PC.
I have done a bit of reading and found out that I cant use SLI but it looks like i can use crossfire and would like to know where i can get my hands on a bridge.

thank you for taking the time to read and replaying if you do

viking
its me only me but then again what can do I need
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Status: Offline
Points: 5714
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Dec 2018 at 10:40pm
Most new GPUs come with a bridge in the box, failing that, you could try something like Ebay. I assume you mean crossfire with 2x AMD GPUs, Nvidia does not support Crossfire.
Back to Top
viking View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Oct 2015
Location: Over here
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote viking Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Dec 2018 at 10:52pm
well its 2 msi gtx 960 cards
its me only me but then again what can do I need
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Status: Offline
Points: 5714
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Dec 2018 at 12:58am
Then crossfire will not work.

Crossfire = AMD multi GPU
SLI = Nvidia multi GPU

They are not compatible with each other. You will either need an SLI capable motherboard or a pair of AMD GPUs

Edited by Xaltar - 02 Dec 2018 at 12:59am
Back to Top
viking View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Oct 2015
Location: Over here
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote viking Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Dec 2018 at 2:26am
thanx man
its me only me but then again what can do I need
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.