ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Blinking cursor and blackscreen after new vid card
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Blinking cursor and blackscreen after new vid card

 Post Reply Post Reply
Author
Message
a_Thane View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 Feb 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote a_Thane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Blinking cursor and blackscreen after new vid card
    Posted: 05 Feb 2019 at 5:28pm
Can you please tell me why my Asrock P67 extreme4 (not gen3) is giving me a blinking cursor right after the bios screen, after upgrading from a 1080 to a 1080ti? Even after re-installing the 1080 it just gives me the blinking cursor.

I used DDU, the latest version, to uninstall all of the Nvidia software before i installed the 1080ti.

I have bios 2.10
Back to Top
RLGL View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 29 Jul 2018
Location: MN
Status: Offline
Points: 325
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RLGL Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Feb 2019 at 10:44pm
Try resetting the cmos to default, reboot.
Asrock Z370 Gaming K6,Intel i7 8700K,
Asrock x570 Taichi

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.