ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Gaming Zone > Gaming PC Build Advice
  New Posts New Posts RSS Feed - Display problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Display problem

 Post Reply Post Reply
Author
Message
2las View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 14 Apr 2019
Location: South Africa
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 2las Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Display problem
    Posted: 14 Apr 2019 at 7:00am
Hi Guys! I'm having trouble with my Asrock H81M-DGS R2.0
It was working correctly last time until i had a problem when i tried changing the fan, when i plugged it, the fan spinned just for 2seconds then stopped, it kept on doing that several times until i reinstalled the Fan correctly again but now the fan works correctly and the mouse switches on but no display on the monitor and LED on the keyBoard and even the beep sound.
Please kindly help me out guys on what to do now
T.M.Dlamini
Back to Top
TravisSolomon View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Jul 2019
Location: USA
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TravisSolomon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Jul 2019 at 7:13pm

I think there may be an improper connection.
Are you still facing this problem?
Travis R Solomon
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.