ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Z270m pro4 and Samsung EVO 960 mobo sees but....
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Z270m pro4 and Samsung EVO 960 mobo sees but....

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Shedt View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Apr 2019
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shedt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Z270m pro4 and Samsung EVO 960 mobo sees but....
    Posted: 26 Apr 2019 at 1:04am
Hello,

I had a while back a Kingston sata3 SSD. I gave it to my gf. I could not handle going back to regular HDD.

Anyhow, instead of another sata I got a EVO 960 250gb second hand.

I reset the bios settings, unplugged all drives, except windows drive(tried off too) it says the SSD driver is not working, error code 10, cannot find object. Uninstall. Tried other slot.

Now I. The bios system config image map thing, it shows something in both M.2 slots.

It just says M.2 storage controller.

I updated the BIOS. And downloaded the EVO firmeware and I will try that.

Next up is other settings to look at.

I hope the drive is not a lemon. I do not think, it it could be my mobo as I bought second hand. Either way I hope to get it working, I enjoy these types of issues always a learning experience.

This is my first asrock, I have to say I love it. I?e always had asus(even when buyers hug randomly new or secondhand lol)

Anyhow my Case is kinda mangled (barely fit videocar l I had to move its slot, as there was a conflict with FireWire pcie card.

Thank you for reading my ramblings :)
Back to Top
Shedt View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Apr 2019
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shedt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Apr 2019 at 1:09am


Just to show what windows is saying. I? about to reboot into bios
Back to Top
Shedt View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Apr 2019
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shedt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Apr 2019 at 1:17am
Back to Top
Shedt View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Apr 2019
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shedt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Apr 2019 at 1:19am
Can? get the image tags to work from Facebook

https://scontent-yyz1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/58606323_390515425103362_6562944980178960384_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_eui2=AeFHBPORK29F8rpPEiXpBwaQO_bgEjkONDWp9WjO5uDMgzi8kd14ZaJRyIqq8EcB9eV7EeadslT6rY9umy8WyDIaPteekNFLlYiqcqeaBVdObw&_nc_ht=scontent-yyz1-1.xx&oh=9e7a1b5ebe59e01c0c353d067dbc5e70&oe=5D2CF9A1



And

https://scontent-yyz1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/58378002_10158302283844392_4062333609342664704_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_eui2=AeH9tQzGfRu7eIFAZLjk5sasbxKdRQH9HT3SFvqcvbCh42hgvp8uWfpFNCY_KCSuMJdn5EC4LWEXlFLdpVAA0gFAtRzxorbUuOHdNbg4MN4KHA&_nc_ht=scontent-yyz1-1.xx&oh=7f7a83087ae78f66309af04425cc2bff&oe=5D37F454
Back to Top
Shedt View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Apr 2019
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shedt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 May 2019 at 11:37pm
Still no go. Switched slots, tried different things, reset security keys, unplug other drives.

Must be bent cpu pin or the drive is dead. I will try some more
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.