ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - B450 Fatality ITXac, 2400g/SVM issue
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

B450 Fatality ITXac, 2400g/SVM issue

 Post Reply Post Reply
Author
Message
binary_squirrel View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 May 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote binary_squirrel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: B450 Fatality ITXac, 2400g/SVM issue
    Posted: 16 May 2019 at 1:06am
Hello, thought that I'd try out some Hyper-V things on my secondary machine. Enable virtualization, first step - went to the BIOS (well, UEFI) and enabled SVM - after that the machine gets stuck at boot/black screen for a while and continues cycles back to the initial logo screen.

No boot problems after disabling SVM. Tried resetting all settings, and enabling SVM again, still the same behaviour.

Haven't run into virtualization problems on my other (intel) machines so I might be missing something really obvious.. Any ideas?


ASRock B450 Fatality Gaming ITXac (BIOS - 3.20, latest)
2x8GB Corsair Vengeance 2933 ("XMP2" profile, tried stock speeds as well)
Ryzen 2400g (stock clocks, tried disabling SMT)
OS - Windows 10 Pro (latest updates installed)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.