ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - polychrome Sync Not Working
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

polychrome Sync Not Working

 Post Reply Post Reply
Author
Message
rayzxc View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 18 Jun 2019
Location: malaysia
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rayzxc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: polychrome Sync Not Working
    Posted: 18 Jun 2019 at 10:25pm
i just bought steel legend B450 the rgb is working fine until i downloaded the RGB sync, it got stuck in the same colour i could not reset it in bios and i cant update my bios, downloaded the newest version inside my usb running FAT32 and it cant read my USB and said Image is not found or something... PLEASE HELP!!!! i need it to look cool but now its not.....
Back to Top
josueavila10 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 Jun 2019
Location: Argentina
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote josueavila10 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Jun 2019 at 12:12pm

Hello, I have the same problem, my motherboard worked correctly, until one day I turned off the PC, I turned it on the next day, and the rgb LEDs did not work, I clarify that when I open the asrock rgb polychrome application it does not work correctly and pull Error 004419D1 This MCU is empty! Please restart this utility !, please I need the urgent solution I bought it 10 days ago.
Back to Top
molejado View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Jun 2019
Location: Rus
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote molejado Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Jun 2019 at 7:42pm
Originally posted by josueavila10 josueavila10 wrote:


Hello, I have the same problem, my motherboard worked correctly, until one day I turned off the PC, I turned it on the next day, and the rgb LEDs did not work, I clarify that when I open the asrock rgb polychrome application it does not work correctly and pull Error 004419D1 This MCU is empty! Please restart this utility !, please I need the urgent solution I bought it 10 days ago.


Try running RGB Polychrome as windows administrator (no matter working account is admin), it helped me to run the utility without error.
Back to Top
josueavila10 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 Jun 2019
Location: Argentina
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote josueavila10 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Jun 2019 at 10:30pm
Hello, I tried but could not solve, I could open the polychrome asrock application but I could not turn on the rgb LEDs of the motherboard nor the RGB LEDs of the peripherals of the motherboard. I do not know what to do, I saw that the rgb chip can be flashed again but I do not have the tools or files.
Back to Top
phatphan View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 21 Jun 2019
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote phatphan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Jun 2019 at 1:52pm
Same problem.

B450M Steel Legend
BIOS (2.13A)
ASRock Polychrome RGB ver:2.0.4
Windows 10
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.030 seconds.