ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > Networking Products
  New Posts New Posts RSS Feed - G10
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

G10

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Honey View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Jul 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Honey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: G10
    Posted: 06 Jul 2019 at 9:41pm
I have the g10 and modem is fritzbox latestest one.
Setting up for first time today. Please excuse me I? learning
Plugged the yellow cable into lan 1 (wlan) and then into g10
My normal internet works fine
But G10 is yellow and steady.
When I try to get the app to work it says the g10 is offline. It? switched on
Also don? get the admin thing to come up anymore
I can see the network on my phone but when u connect there is no internet connecting.

Anyone able to help me.
Back to Top
WUSCHIIIII View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07 Mar 2019
Location: Germany
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WUSCHIIIII Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Jul 2019 at 1:29am
https://www.asrock.com/Networking/G10/support.de.html#FAQ and scroll down then you see FAQ

how to configure the g10 as an access-point
Back to Top
g10user View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Sep 2019
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote g10user Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Sep 2019 at 1:45am
Hi,

Anyone manage to set G10 as access point? I'm using the 2.18 firmware and following the instructions here: https://www.asrock.com/Networking/G10/support.de.html#FAQ

without success

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.