ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - The 1.0.0.3 AB bioses are here ! ...
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The 1.0.0.3 AB bioses are here ! ...

 Post Reply Post Reply Page  <1 567
Author
Message
T1125P View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 08 Sep 2018
Location: New York
Status: Offline
Points: 48
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote T1125P Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Aug 2019 at 2:29pm
Ah ok thats good then with bios 3.50 I can keep my XMP profile at 3200 CL14.
Still not going to flash it yet I will wait another month to see how the BIOS's matures and then when I find a 3900x I will upgrade.
ASRock x470 Taichi
2700x (Noctua NH-U12S SE)
G.SKILL Flare X Series 16GB
Samsung 970 Pro 512GB
EVGA RTX 2070 Super Black
Sound Blaster AE-7
EVGA 850W Platinuim
Blu-ray LG WH16NS40
LCD AOC G2460PG
Back to Top
blaze2k View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Aug 2019
Location: Cyprus
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blaze2k Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Aug 2019 at 12:57am
I can confirm the new 5.90 bios for X370 itx/ac works fine and I don't have any cold boot issues anymore as well as my ram works as expected 3200. I do see cpu doesn't boost anymore to 4.4 but as far as I understand this is an issues related to aggesa 1003
Back to Top
Schrotthi View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07 Aug 2019
Location: Germany
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Schrotthi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Aug 2019 at 7:13pm
Originally posted by blaze2k blaze2k wrote:

I can confirm the new 5.90 bios for X370 itx/ac works fine and I don't have any cold boot issues anymore as well as my ram works as expected 3200. I do see cpu doesn't boost anymore to 4.4 but as far as I understand this is an issues related to aggesa 1003


Thanks for your post..

Damn, I've had a look to the Download Page every day... No update to AGESA 1.0.0.3 for X370 itx/ac.

I googled the mentioned version 5.90. I figured out, there are two different pages...

https://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20X370%20Gaming-ITXac/#BIOS
and
https://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty%20X370%20Gaming-ITXac/index.asp#BIOS

The new version ist listed only in the second link....
Back to Top
edlebert View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Jul 2019
Status: Offline
Points: 41
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote edlebert Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Aug 2019 at 1:17am
The new bios for the AB350 Fatal1ty ITX board is fantastic. No issues found so far.
Back to Top
frenchyaz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Jul 2019
Location: 85286
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frenchyaz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Aug 2019 at 3:32am
So I updated to BIOS 3.60 yesterday.
First board, no issues, all is working good, memory is using XMP profile (like 3.50) and runs at 3600MHz.

Second board, I still get 5 POST before going into Windows but after that everything is fine and runs smoothly as well.

Anybody else still has issues with the POST?
Frenchyaz
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 567
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.