ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - X570 Taichi is probably the worst mobo
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

X570 Taichi is probably the worst mobo

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
Zarovzky View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 Jul 2019
Location: Spain
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zarovzky Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Jul 2019 at 1:08am
Originally posted by brucer brucer wrote:

Did you power off the psu and reset cmos?


Yes, I even did flashback to ALL the past versions of the Bios until the first version and everything was the same. Memory error codes every time.
Back to Top
Zarovzky View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 Jul 2019
Location: Spain
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zarovzky Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Aug 2019 at 3:51pm
Originally posted by brucer brucer wrote:

Did you power off the psu and reset cmos?


Yes, I've already said this 3 times in this thread.

UPDATE:

Returned both X570 and Ryzen 3600. RMA told me the ryzen was dead.
X570 fan was starting to be loud as fk also...

Now I got an X470 taichi with another new Ryzen 3600 and all fine, waiting for the 3950X...
I never had any problem with the X470 since Day 1. No CPU overclock, only XMP enabled and it went through 24 hours of different stability tests, no issues so far.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 9.328 seconds.