ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - AB350m pro4 freezes whis ryzen 3600
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

AB350m pro4 freezes whis ryzen 3600

 Post Reply Post Reply
Author
Message
n1_vrn View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Aug 2019
Location: Russian
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote n1_vrn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AB350m pro4 freezes whis ryzen 3600
    Posted: 06 Aug 2019 at 4:27pm

I have a motherboard installed AB350M Pro4 and last bios 5.90 https://www.asrock.com/MB/AMD/AB350M%20Pro4/index.ru.asp#BIOS
installed a new processor ryzen 3600 when you turn on the video card rtx 2060 fans are working at 100%, after auto-restart windows 10 1903 starts up and when it starts up, it freezes.
I saw similar problems, but did not see a solution to the problem
Back to Top
n1_vrn View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Aug 2019
Location: Russian
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote n1_vrn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Aug 2019 at 4:44pm
windows 10 installed on ssd
have mem corsair 8*2 3200 mhz xmp
cmos settings reset
I do not know what else to do...
Back to Top
alatariell View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 02 Aug 2019
Location: Europe
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote alatariell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Aug 2019 at 6:50pm
I would start with checking the memory voltage, is it set on the correct voltage for your kit? 2nd i would set memory to low values like 2133 and see if windows will boot.
Back to Top
n1_vrn View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Aug 2019
Location: Russian
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote n1_vrn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Aug 2019 at 9:55pm
Originally posted by alatariell alatariell wrote:

I would start with checking the memory voltage, is it set on the correct voltage for your kit? 2nd i would set memory to low values like 2133 and see if windows will boot.


I already tried this, def memory settings, swapped, ran one at a time. I did not get the desired result. windows 10 also hung, while all devices were turned off, the keyboard backlight, and the mouse sensor turned off.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.