ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - X570 Steel Legend: PolyChrome Sync Issue
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

X570 Steel Legend: PolyChrome Sync Issue

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Message Reverse Sort Order
betops543 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 25 Nov 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote betops543 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: X570 Steel Legend: PolyChrome Sync Issue
    Posted: 25 Nov 2019 at 3:10pm
i have the exact same problem with the exact same motherboard.just got the mobo like 3 days ago and this is already happening, disappointing.
if you have any solution pls let me know..
Back to Top
betops543 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 25 Nov 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote betops543 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2019 at 3:10pm
i have the exact same problem with the exact same motherboard.just got the mobo like 3 days ago and this is already happening, disappointing.
if you have any solution pls let me know.
Back to Top
betops543 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 25 Nov 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote betops543 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2019 at 3:08pm
i have the exact same problem with the exact same motherboard.just got the mobo like 3 days ago and this is already happening, disappointing.
if you have any solution pls let me know
Back to Top
Brians5t7 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Aug 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Brians5t7 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Sep 2019 at 10:40am
Originally posted by Brians5t7 Brians5t7 wrote:

Solved, the above referenced post is out of date, the new command line is:

wICPFLASHadsbv2.exe /File=nu51_3.04



Nope! flickering again :(
Back to Top
gizmic View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 13 Jun 2018
Location: Hong Kong
Status: Offline
Points: 661
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gizmic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Sep 2019 at 10:23am
what sticky i've been posting this link all the time
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Status: Offline
Points: 5784
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Sep 2019 at 6:03am
Originally posted by Brians5t7 Brians5t7 wrote:

Solved, the above referenced post is out of date, the new command line is:

wICPFLASHadsbv2.exe /File=nu51_3.04



Yes, it changed, thanks for pointing it out here, I will amend the sticky post with the new command.
Back to Top
Brians5t7 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Aug 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Brians5t7 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Sep 2019 at 5:31am
Solved, the above referenced post is out of date, the new command line is:

wICPFLASHadsbv2.exe /File=nu51_3.04

Back to Top
gizmic View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 13 Jun 2018
Location: Hong Kong
Status: Offline
Points: 661
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gizmic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Sep 2019 at 9:05pm
if you can flash it then there is another app blocking it i've helped a friend flash a x570 taichi which is working fine right now
Back to Top
Brians5t7 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Aug 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Brians5t7 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2019 at 3:11pm
Also getting the red/green color swap, and flickering in my LEDs.

After reading thru all 8 pages or the linked post, I haven't found Nothing I have not tried yet. Anyone have any more suggestions? How long do we have for a warranty return?
Back to Top
rtazaki View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 Aug 2019
Location: Japan
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rtazaki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2019 at 12:01am
Originally posted by gizmic gizmic wrote:

http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=4537&title=rgb-led-issues


What do you read?

i said.
>2. Firmware may not be updated
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.