ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Updated bios but lost 1 of 3 monitors
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Updated bios but lost 1 of 3 monitors

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Kerry View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 22 Aug 2017
Status: Offline
Points: 67
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kerry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Updated bios but lost 1 of 3 monitors
    Posted: 23 Jan 2020 at 9:22am
I just updated the BIOS on my Z97Pro4 to p2.50 and it appears to have been successful, however I only have images on the left and right monitors, the center Dell 300 is black (no signal). I tried uploading NVidia and a driver for the Dell with no lock.
Is there a setting in the BIOS that I messed up?

My intention is to upgrade to a faster SSD solely for fast boots and opening apps.

MOBO: ASRock Z97 Pro 4
BIOS: version P2.50 updated so as to be able to install M.2 SSD.
Processor: i7-4790K 4.1 - 4.4 GHz, cores, 8MB Cache (Model: BX80646I74790K)
CPU Cooling: Intel Heatsink Fan Thermal Controlled
Memory: Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-2400MHz C11, 1.65v
Power Supply: Ultra 600 3X ULT40073
PCX Video: nVidia GeForce GTS 450, PCI-Express 2.0, dual Monitor DVI, DVI, Mini-HDMI,Wireless Type: 802.11bgn
Monitors: 30??Dell and 19??ViewSonic
Samsung SSD 850 Pro, 256GB C:
OCZ Vertex 256GB
SSD: Samsung Portable SSD T5
Router: TRENDnet? AC1900 Dual Band Wireless Router, model TEW-818DRU
Windows 10 Pro X64
Modem: SMC Networks D3CM1604 Modem (DOCSIS 3.0, 16x4 Channel Bonding
Back to Top
Kerry View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 22 Aug 2017
Status: Offline
Points: 67
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kerry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Feb 2020 at 5:24am
Since posting I updated the BIOS to v2.50 and installed Samsung's 970 M.2 SSD.

My center and left monitors are working however the right one isn't. I've tried all combinations of the DVI and VGA ports and can't get all three to work.

I'm willing to replace the two 19" Acer monitors that have DVI and VGA ports. Unfortunately the 30" Dell does not have an HDMI port.

Could I use a HDMI to USB cable? ?lug the HDMI into the Z97 and the USB end to the Dell? If not, please recommend a new graphics card in the 200-250 price range. Again, I just want fast opening and saving, no games.

Much appreciation, Kerry
Windows 10 Pro
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.