ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - No sound
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

No sound

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 2459
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: No sound
    Posted: 14 Feb 2020 at 2:30pm
Dear Hip,

Thank you for posting.

Have you tried to clean install the Win10 and check to see if there is any sound from the audio port?

For the Realtek audio console, please refer to the link below:
https://www.asrock.com/support/faq.asp?k=console

Also, check to see if the audio devices are working properly if needed.

If the problem persists, kindly contact the store where the motherboard was purchased to check the motherboard for you.

With thanks,
ASRock TSD


Edited by ASRock_TSD - 14 Feb 2020 at 4:07pm
Back to Top
Hip View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Feb 2020
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Feb 2020 at 7:57pm
Hey guys

I don't have any sound on my Z390 Extreme 4.
I installed the driver from the website and still can't hear anything!
The app from Microsoft Store doesn't want to get installed either!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.