ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - XPG sx8200pro not detected
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

XPG sx8200pro not detected

 Post Reply Post Reply
Author
Message
minks View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 12 Feb 2020
Location: indonesia
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote minks Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: XPG sx8200pro not detected
    Posted: 17 Feb 2020 at 5:40pm

greeting everyone
Please help me, I am facing some issue with my Asrock x370 fatality profesional gaming.my plan is to run windows 10 x64 on xpg sx8200pro, and raid 0 Ssd using kingston 2.5" ssd, added raid controler (i using adaptec 6805).before i decided to upgrade motherboard using x370 fatality profesional gaming those configuration running without problem. Previously i am using MS* b350 tomahawk artic with ryzen 5 1600 and toshiba nvme. My problem is :
1. Before my toshiba nvme died is run win 10 x64 without issue but Adata xpg sx8200pro is not deceted in bios. I have try on
Both M2 slot and still same, not deteced. Is x370 fatality profesional gaming not supported adata xpg sx 8200?
2. Before my toshiba nvme died why amd raid missing in device manager (i am using 4x kingston ssd

Please help me with some solutions
Sorry for my bad english, I am very appreciated for all help.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.