ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > HTPC&Gaming Barebone&Others
  New Posts New Posts RSS Feed - deskmini a300 boot problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

deskmini a300 boot problem

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
3735943886 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Jun 2020
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 3735943886 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Jun 2020 at 12:57pm
The problem is probably d/t virtualization.
I don't know why but when I enable SVM and hyperV, the box won't boot.
Back to Top
Hammerfest View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 Jun 2020
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hammerfest Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Jun 2020 at 9:06am
Regarding virtualization problem: This is a known issue due to the buggy AGESA/Modules in the the last 2 BIOS updates that added ONLY the initial support for Zen+ (3x00G APU's).

So far, support in my tickets have stated that there are no plans to update the AGESA/Modules for this model, despite the fact that they literally have forum's full of people with issues.

That said, create a ticket to suppport, maybe it will get them to at least change the tone to "we will update it to the latest when we have time" (and actually do it) which is even more acceptable then "nope, let it die with its KNOWN bugs"...
BTW, they did release a 3.53 beta which fixed the issues (shocker, updated modules!) only to revert with 3.60... maybe you can get them to link you to it!



It is what it is and I am responsible for 20+ of these in one way or another and ASRock has made my life a living hell...
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.