ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - P76 PRO3 memory issue
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

P76 PRO3 memory issue

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
sp5it View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 May 2020
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sp5it Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: P76 PRO3 memory issue
    Posted: 14 Jan 2021 at 4:38am
I programmed bios on external programmer.
Solved.
Mike
Back to Top
trashbagss View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 Jan 2021
Location: malta
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote trashbagss Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jan 2021 at 3:18pm
i currently have the same issue did u manage to find a fix
Back to Top
sp5it View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 May 2020
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sp5it Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 May 2020 at 1:54am
Hello.
I was using 2x 8GB Corsair Vengeance LP CML8GX3M2A1600C9.
I bought 2 more modules and bios recognize only A2, B2 when 4 modules inserted. CPU-Z, Aida see 4 modules and 16GB. Windows and bios inly 8.

Memory modules are OK, working in pairs. Bios latest - 3.40
Cmos cleared, no bent pins.
Any idea how to get 16GB working?
Mike
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.