ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Polychrome paired with NX800 Tower
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Polychrome paired with NX800 Tower

 Post Reply Post Reply
Author
Message
GottesSchaf View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 02 Jun 2020
Location: Berlin
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GottesSchaf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Polychrome paired with NX800 Tower
    Posted: 02 Jun 2020 at 7:31am
Hey guys,
so basically I can't get the ARGB to work for my [URL=https://www.antec.com/product/case/nx800.php]Antec NX800 Tower[/URL] (I don't know if I'm allowed to post this link so you're free to change it if I'm not).
I got a x570 Steel Legend and the Antec NX800 Tower. I plugged the ARGB 3 pin from my Tower into the ADDR_LED1 3 pin connector on my Motherboard, but Polychrome doesn't want to change any colors of my fans.
As a side note, before I switched to AMD/x570 I had a MSI Z390 Tomahawk with a i7-9700k and with MSI's Mystic Light it worked perfectly fine(it is uninstalled).

The 3 pin feels kinda 'loose' on the ADDR_LED1 connector, so I don't know if this is an issue.
I downloaded the Polychrome version from here: [URL=https://www.asrock.com/mb/AMD/X570%20Steel%20Legend/index.asp#Download]Click[/URL]
My RGB of the Shields on the Motherboard are changing colors normally when I address them new ones with Polychrome.

I hope you guys can help me here.
Back to Top
GottesSchaf View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 02 Jun 2020
Location: Berlin
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GottesSchaf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Jun 2020 at 8:11am
No one..?
Back to Top
ThreeDee View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 24 Jul 2019
Location: Billings,MT
Status: Offline
Points: 413
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThreeDee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Jun 2020 at 11:05am
According to this:
https://www.antec.com/documents/product/case-NX800_Control_190816_OUTLINE.pdf

says to press the LED button for 3-6 seconds and wait for white light to blink twice and then it will change to motherboard sync mode .. if it still doesn't sync, then try flipping the connector around 180 and plug it back in and try motherboard sync mode again.   
|Ryzen 3700x|ASRock X570 Steel Legend-BIOS 2.60|2x16GB HyperX Predator PC3200@PC3800(CAS18)1:1 IF|ASRock RX 5700XT|2x512GB NVMe|850 WTT EVGA GQ 80+ Gold PSU|Noctua NH-D15|
Back to Top
GottesSchaf View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 02 Jun 2020
Location: Berlin
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GottesSchaf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jun 2020 at 2:13am
Originally posted by ThreeDee ThreeDee wrote:

According to this:
https://www.antec.com/documents/product/case-NX800_Control_190816_OUTLINE.pdf

says to press the LED button for 3-6 seconds and wait for white light to blink twice and then it will change to motherboard sync mode .. if it still doesn't sync, then try flipping the connector around 180 and plug it back in and try motherboard sync mode again.   

duh... Vollkommen den kleinen Zettel vergessen... Vielen Dank!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.