ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Gaming Zone > Gaming PC Build Advice
  New Posts New Posts RSS Feed - X570 Taichi Build Going into Boot Loop
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

X570 Taichi Build Going into Boot Loop

 Post Reply Post Reply
Author
Message
xXMalakaiXx View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Jul 2020
Location: Pennsylvania
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xXMalakaiXx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: X570 Taichi Build Going into Boot Loop
    Posted: 10 Jul 2020 at 8:03pm
I am currently running this build.

Ryzen 7 3700x CPU
ASRock x570 Taichi Motherboard
EVGA GeForce RTX 2070 Super XC GPU
DDR4 3600 G Skill Trident Z Neo 8gb x 2
Ram running in A-2 n B-2
Corsair White RMx 750w PSU
Samsung 970 Evo Pro 1TB SSD
Corsair 570x Tempered Glass Case

My issue is that I have the XMP Profile set and saved in both the Profile 1 and Profile 2 spots. When XMP Profile is set and the Ram is set properly in UEFI Bios, the computer runs beautifully. However, every time the computer is shut down or goes to sleep, it sets everything back to default then goes into a boot loop where the screen won't even turn on to get back into Bios where I can reset the XMP profile and settings. Is there any way to ensure the PC boots up with the XMP Profile settings every time so I dont encounter the boot loop?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.