ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Fatal1ty X470 Gaming K4 Audio issue
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Fatal1ty X470 Gaming K4 Audio issue

 Post Reply Post Reply
Author
Message
flankermig View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 31 Jul 2020
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote flankermig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Fatal1ty X470 Gaming K4 Audio issue
    Posted: 31 Jul 2020 at 10:43pm
When play youtube, the audio and video sometimes will freeze, try to reinstall OS, change another video card but still not solved. Problem with audio device on the board?

MY OS : WIN 10 64bit
Back to Top
RLGL View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 29 Jul 2018
Location: MN
Status: Offline
Points: 328
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RLGL Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Aug 2020 at 10:07pm
I had some audio issues in the past. I tried a fresh install after cleaning the drive with Diskpart and disconnecting the PC from the internet. When windows finished I then loaded the drivers for the chipset etc from AMD then the video. I purposely did not add the audio, letting windows take care of that. This did work in my case.
Asrock Z370 Gaming K6,Intel i7 8700K,
Asrock x570 Taichi

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 14.539 seconds.