ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - New build Post 5 beeps with GPU
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

New build Post 5 beeps with GPU

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Arkhain View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Aug 2020
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Arkhain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: New build Post 5 beeps with GPU
    Posted: 14 Aug 2020 at 11:16pm
Never mind, the gpu has a defect, using an other one solved the issue :(
Back to Top
Arkhain View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Aug 2020
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Arkhain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Aug 2020 at 10:57pm
Hi,
I'm having an issue with a new build, whenever I try to boot, I get 5 beeps and no signal sent to the screen.

This is a common issue when you don't have a gpu, unless, I have one.

Config :
Mobo : B450M Pro 4 f
Cpu : R5 3600
Gpu : 1660 super
Ram : corsair vengeance lox 2*8 3000mhz

Debug tried (not in the order) :
Re seal cpu
Use a single ram piece
Use a1 instead of a2
Use hdmi and dp output to double check
Clear cmos
Use another screen
Use another 6 pin
Unplug the gpu
Clear cmos removing the battery

Do you have any hint on what could be my issue?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 14.930 seconds.