ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > Networking Products
  New Posts New Posts RSS Feed - G10 date and time
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

G10 date and time

 Post Reply Post Reply
Author
Message
redgallows View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Mar 2016
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote redgallows Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: G10 date and time
    Posted: 14 Mar 2016 at 5:53am
I have a G10 router running as an AP.
The only place I can see the date and time is in the "system log", however the date, year and time are all wrong. It's showing year 1970. Even I set the timezone accordingly, the date and time are still wrong.
Is there anyone know where to set the date and time?
Back to Top
dx2 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Apr 2016
Location: Romania
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dx2 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Apr 2016 at 2:41pm
I think it checks time/date automatically, IF it has a valid WAN connection.
If you use it as an AP, normally you don't connect the WAN, so it cannot check for date.
Try/test to use it as a normal router (I know, it will put your wireless devices in another subnet) and see if it's working.

It's already listed in
http://www.asrock.com/Networking/G10/support.html#FAQ.
Check for the next question and read the last line of it.


Edited by dx2 - 21 Apr 2016 at 2:45pm
Back to Top
redgallows View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Mar 2016
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote redgallows Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Apr 2016 at 1:12am
Thanks for the reply, date and time has no issue if WAN is connected to the modem.

I also reach out to ASRock tech support for this and the response is pretty much that AP mode is just a work around, thus date and time won't work properly.

It's a little bit disappointed for such a powerful router lacking AP mode functionality.
Hopefully ASRock development consider to add this in the future.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.