ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Help needed...gfx card no display but onboard work
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Help needed...gfx card no display but onboard work

 Post Reply Post Reply
Author
Message
abdultaiyab View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Jan 2016
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote abdultaiyab Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Help needed...gfx card no display but onboard work
    Posted: 04 May 2016 at 12:24pm
Hey guys,


I am in a bit of a pickle with my htpc which I built about 2 months ago. At the time everything was setup correctly and it worked flawlessly.

Specs
i3 4330
Asrock h97 ITX board
2x4 gig hyperx ram
Asus Gtx 950
Be quite 300w bronze psu

Uptil yesterday it was fine but today it decides not to boot anymore. Nothing was touched or over oc'ed ever. I tried rebooting multiple times but no display. I then remove my gtx950 and the PC would boot normally with onboard hdmi plugged in. I decided to mess with it further as new graphics cards don? just die all of a sudden. I changed my primary display setting in the uefi from ?ice??to ?nboard??then threw in my gtx950 and to my surprise it works. I am getting display and it boots just fine. Tried firing up some games and the PC crashes soon after. Even upgrading nvidia drivers from geforce experience crashes my pc everytime.

I can? figure out why this is happening as it should be the otherway round. Uefi should be set at "pcie" but that causes no display.I reset my uefi with no luck and my uefi firmware is the latest one.

Am I missing something here?如lease help
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.