ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - FreeNAS 9.3 hang at acpi0: powering system off
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

FreeNAS 9.3 hang at acpi0: powering system off

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Multiplex View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 Jun 2015
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Multiplex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: FreeNAS 9.3 hang at acpi0: powering system off
    Posted: 02 Jul 2015 at 9:32pm
I have the following setup

C2750D4I
sandisk cruzer fit 8gb usb
FreeNAS 9.3

When I power of via the GUI or shell, the shutdown process would hang at the line acpi0: powering system off.

Cause and resolution will be appreciated.
Back to Top
Multiplex View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 Jun 2015
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Multiplex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Jul 2015 at 2:54pm
I have figured it out. Turns out the issue can be resolved if I disabled PCIE devices power on in Bios
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Status: Offline
Points: 5012
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Jul 2015 at 2:56pm
Thanks for updating with the fix, I am sure it will come in handy for someone else at some point.

Glad you got it sorted Wink
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.