ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > Networking Products
  New Posts New Posts RSS Feed - G10 Port Forwarding problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

G10 Port Forwarding problem

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Haginator View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Mar 2017
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Haginator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: G10 Port Forwarding problem
    Posted: 02 Mar 2017 at 4:51am
Hello

Trying to Port forward to my NAS but for the life of me I can't get it to work.

These are my settings. 
192.168.1.2 is set to manual DHCP. (MAC tied to IP)



I can reach my site with the local adress 192.168.1.2:2708 but it will not work using my public IP. (ERR_CONNECTION_REFUSED)
Omitting the port and just entering my public IP loads the router page as expected.

What am I doing wrong?
(Loaded the latest firmware in beta, did nothing)

Regards,
H





Edited by Haginator - 02 Mar 2017 at 4:54am
Back to Top
wardog View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 15 Jul 2015
Status: Offline
Points: 6336
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wardog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mar 2017 at 7:03am
<your public IP>:2708

Natch that. If I read a little closer ............

IIRC, you need a Dynamic DNS Provider to do it locally. ie: haginator.no-ip.net

Have a friend try <public ip>:2708  This should work outside your internal network coming In


Also, turn off/disable the routers Remote Management page in the routers GUI and you may, may, get get to the NAS box locally.




Post back your results please.









Edited by wardog - 02 Mar 2017 at 7:12am
Nothing here. Move on!

16,441 - https://www.3dmark.com/fs/13030306
Back to Top
Haginator View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Mar 2017
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Haginator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mar 2017 at 10:22pm

I do have an dyndns account and have it setup in DDNS on the G10

I turned of, I think, remote control but that didn't do much either way.

I'll try offsite surfing to the NAS later today. 

Back to Top
wardog View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 15 Jul 2015
Status: Offline
Points: 6336
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wardog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Mar 2017 at 3:03am
If you'd like some out of local network aid, PM me the details

If you still get the login screen of the router, you haven't disabled the routers Remote Management. That's a good sign though that you have everything else set right as it is in fact directing you to the router log in. Disable the Remote Management option/feature and it should be good





Nothing here. Move on!

16,441 - https://www.3dmark.com/fs/13030306
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.046 seconds.