ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - fatal1ty ab350 gaming k4 ram
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

fatal1ty ab350 gaming k4 ram

 Post Reply Post Reply Page  <1 234
Author
Message
bsbllclown View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 21 Jun 2017
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bsbllclown Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Jun 2017 at 1:46am
Sorry to resurrect this post, but any updates with those Hynix chips after the most recent Bios update? 
Back to Top
RyuzenFX View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 21 Jun 2017
Status: Offline
Points: 21
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RyuzenFX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Jun 2017 at 4:53am
Your ProcODT(auto) not correct, set to 53.3 ohm now!

My mobo(2x8GB SR Hynix) if set RAM speed above 2400 maybe double-boot after restart/coolboot.
Web(AXXXROG forum) say ProcODT default is 53.3? Joke! at least asrock mobo was NOT!
After I set ProcODT to 53.3 ohm, restart/coolboot work fine now!(2666)

Web say 2x8GB SR set 53.3, 2x8GB DR set 60~80.

I hope bios 2.70 will Fix this bug :(


Edited by RyuzenFX - 21 Jun 2017 at 5:19am
_Dragon
Ry(u)zen 1700 / AB350 Pro4
Back to Top
DonPC View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Jul 2017
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote DonPC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Jul 2017 at 5:16am
Hi all, 

it seams like I have also issues with the RAM. My RAM the same: http://imgur.com/a/HTv1i

Any advise how to setup the RAM to not cause issues?
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 234
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.