ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - 5 Beeps with AM350 PRO4
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

5 Beeps with AM350 PRO4

 Post Reply Post Reply
Author
Message
braccos View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Jul 2017
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote braccos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 5 Beeps with AM350 PRO4
    Posted: 24 Jul 2017 at 3:46pm
Hi,

I took an AM350 PRO4 for my new PC. The system has a Ryzen 1600X (YD160XBCAEWOF) with a Nochtua Cooler.
RAM is ADATA XPG Dazzle DDR4 2x8GB 2400MHz, CL16 ( .
When it the PC starts I wait and then 5 beeps in a sequence.....
Any hint on what may be?

Already cleared the cmos, testes without RAM (and I correctly take 3 short beeps), removed the CMOS battery, tried only with CPU, dismountd CPU, mounted again.....

Any suggestion or try?

Thanks all.

Kind regards,

Stefano


Back to Top
BoneCrusherXes View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 Jun 2017
Location: Berlin
Status: Offline
Points: 43
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BoneCrusherXes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Jul 2017 at 3:57pm
Do you have your graphics cars installed correctly, power connected to it?


ASRock X370 Taichi, AMD Ryzen 7 1700X @ 3,9 , Noctua NH-D15
2x16GB G.Skill F4-3200C14D-32GTZ @3200 14-13-13-26-42 1T GearDown Enabled
MSI Geforce GTX 1070 GAMING X 8G
Back to Top
braccos View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Jul 2017
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote braccos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Jul 2017 at 4:08pm
Trying to use the on board Graphic Card, and power is connected correctly, already checked 10 times :)
All mounted and dismounted at least 3 times....
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Status: Offline
Points: 5110
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Jul 2017 at 6:03pm
There is no onboard graphics with Ryzen, the video output on the board is for use with APUs. Zen APUs have not been released yet though.

You need to use a discrete GPU.
Back to Top
braccos View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Jul 2017
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote braccos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Jul 2017 at 6:48pm
Thank you Xaltar!
Good to know. Do you have any clue if an ASUS GTX 960 works on it.
When I have the GTX 960 in there is no beep at all.... And no signal from any of the parts.... Funny enough.
Thanks for all the very good suggestions.

Stefano


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.