ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - UEFI Bug CSM = disabled > cant load OC Profile
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

UEFI Bug CSM = disabled > cant load OC Profile

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
MisterJ View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 19 Apr 2017
Status: Offline
Points: 821
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MisterJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jan 2018 at 9:28am
matricks, I recommend opening a ticket with ASRock TSD.  I saw the same on my X370FPG.  Please let us hear what you learn.  Enjoy, John.
Fatal1ty X399 Pro Gaming, TR 1950X, 3xSamsung SSD 960 EVO, G.SKILL FlareX F4-3200C14Q-32GFX, Windows 10 x64 Pro, Enermx Platimax 850, Enermx Liqtech TR4 CPU Cooler, Radeon RX580, BIOS 2.00, 2xHDDs WD
Back to Top
zlobster View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 02 Sep 2017
Status: Offline
Points: 403
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zlobster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jan 2018 at 11:32pm
Odd indeed! My Taichi doesn't do that.
1700X ZP-B1 (stock); X370 Taichi (UEFI 3.10); 16GB F4-3200C14-8GFX XMP; 256GB 960 EVO; RX 580 NITRO+ 8GB
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.