ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - F-Stream Tuning Access Violation Error on X370 ITX
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

F-Stream Tuning Access Violation Error on X370 ITX

 Post Reply Post Reply Page  123>
Author
Message
TheRedCrossKnight View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 27 Aug 2017
Location: Athens, GA - US
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TheRedCrossKnight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: F-Stream Tuning Access Violation Error on X370 ITX
    Posted: 27 Aug 2017 at 1:17pm
Hello all,

I have an AsRock X370 itx AM4 motherboard and for the life of me I'm unable to run F-Stream Tuning. Every time I launch the program, I'm greeted with an access violation error of sorts "0fffffff". I have tried other solutions offered online like installing the program on the x64 programs folder (instead of the default x86), checking for backwards compatibility with older versions of windows, running the software as administrator, etc. all to no avail! Could someone chime in and help a fellow member out here. My rig specs are:

X370 Fatal1ty itx motherboard
Ryzen 1700 CPU
Corsair Vengenace LPX 3200 (16 GB)
EVGA 850 Gold PSU
AMD RX Vega 64 Graphics Card
Windows 10 Pro

Any and all suggestions, feedback and or insight is greatly appreciated. Thank you all in advance!
Back to Top
MisterJ View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 Apr 2017
Status: Offline
Points: 1082
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MisterJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Aug 2017 at 11:52pm
TheRedCrossKnight, I tried it on my VM (W10 x64 Pro) and got the same error.  I suggest this is a job for ASRock support and recommend you open a support ticket.  I tried DLs from all sites and tried changing the installation folder, all yielding the same error as you get.  Sorry.  Enjoy, John.
Fat1 X399 Pro Gaming, TR 1950X, RAID0 3xSamsung SSD 960 EVO, G.SKILL FlareX F4-3200C14Q-32GFX, Win 10 x64 Pro, Enermx Platimax 850, Enermx Liqtech TR4 CPU Cooler, Radeon RX580, BIOS 2.00, 2xHDDs WD
Back to Top
TheRedCrossKnight View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 27 Aug 2017
Location: Athens, GA - US
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TheRedCrossKnight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2017 at 4:27am
Thank you sir!
Back to Top
TheRedCrossKnight View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 27 Aug 2017
Location: Athens, GA - US
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TheRedCrossKnight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2017 at 12:43pm
Is there someone out there who can tell me if they are able to run F-Stream with no issues? I also noticed that the App Shop doesn't display any apps when opened (everything is empty inside).

Anyone who can chime in....anyone...ANYONE?
Back to Top
nangu View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 06 Jul 2017
Status: Offline
Points: 120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nangu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2017 at 11:10pm
Hi, I had zero problem installing and running F-Stream and App Shop. I'm on a X370 K4 by te way. Windows 10 Pro latest updates.

If you want I try something please tell me.

Cheers.
Back to Top
MisterJ View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 Apr 2017
Status: Offline
Points: 1082
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MisterJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2017 at 11:24pm
Thanks, nangu.  Please post the URL for where you DLed the application and tell us what date.  If you can, please post the hash codes (at least the byte count from Properties) for the installer.  Thanks and enjoy, John.
Fat1 X399 Pro Gaming, TR 1950X, RAID0 3xSamsung SSD 960 EVO, G.SKILL FlareX F4-3200C14Q-32GFX, Win 10 x64 Pro, Enermx Platimax 850, Enermx Liqtech TR4 CPU Cooler, Radeon RX580, BIOS 2.00, 2xHDDs WD
Back to Top
nangu View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 06 Jul 2017
Status: Offline
Points: 120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nangu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2017 at 11:37pm
Your welcome John. I downloaded the utility directly from the Asrock's downloads tab on my motherboard specification web page.

When at home tonight I will update this post with the required information.

Cheers.
Back to Top
MisterJ View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 Apr 2017
Status: Offline
Points: 1082
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MisterJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2017 at 11:57pm
Thanks, nangu.  I DLed the one from the K4 DL page and ran it with the same results (crash).  Here are the hash codes:
CRC32: 33272BEE
MD5: F0F0E08B812BF9146C27A31906D80C08
SHA-1: A7BD45DBAC579F4F42DE7198FE22927F0A9DCFCF
SHA-256: 47BC1797112DFD0A2E83D8FBD8B3D6E5D862F4A707E28BC691676A6F92CB202E
SHA-512: A5421B040CF4F0B685E48A97FC669AB4F3DF4D17B8DF9C58F2E07875B843E6EC3C47FB26049444E22CDFCCF1946E575CAFF1D9EC15017A1307EFFA01CCA3ACB1

Product version is 3.0.154, dated 7/5/2017  4:34AM.  Time and date may be time zone dependent.
Enjoy, John.
Fat1 X399 Pro Gaming, TR 1950X, RAID0 3xSamsung SSD 960 EVO, G.SKILL FlareX F4-3200C14Q-32GFX, Win 10 x64 Pro, Enermx Platimax 850, Enermx Liqtech TR4 CPU Cooler, Radeon RX580, BIOS 2.00, 2xHDDs WD
Back to Top
nangu View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 06 Jul 2017
Status: Offline
Points: 120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nangu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Aug 2017 at 10:26am
Originally posted by MisterJ MisterJ wrote:

Thanks, nangu.  I DLed the one from the K4 DL page and ran it with the same results (crash).  Here are the hash codes:
CRC32: 33272BEE
MD5: F0F0E08B812BF9146C27A31906D80C08
SHA-1: A7BD45DBAC579F4F42DE7198FE22927F0A9DCFCF
SHA-256: 47BC1797112DFD0A2E83D8FBD8B3D6E5D862F4A707E28BC691676A6F92CB202E
SHA-512: A5421B040CF4F0B685E48A97FC669AB4F3DF4D17B8DF9C58F2E07875B843E6EC3C47FB26049444E22CDFCCF1946E575CAFF1D9EC15017A1307EFFA01CCA3ACB1

Product version is 3.0.154, dated 7/5/2017  4:34AM.  Time and date may be time zone dependent.
Enjoy, John.

Hi John,

Product version is 3.0.132.0, File size 43603 Kbytes (zip compressed)

CRC32: C614D518 
MD5: 2448B835A8A109CF38A025C277F08039

Seems like I have an older version installed. Checking AppShop tells me there are a new version available, which I think it's the one you downloaded from the K4 page.
Back to Top
TheRedCrossKnight View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 27 Aug 2017
Location: Athens, GA - US
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TheRedCrossKnight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Aug 2017 at 1:19pm
I get an error opening the application so it won't run at all. The App Store doesn't connect online. Any ideas on how I may solve that?
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.