ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - No working well with 4TB HDD
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

No working well with 4TB HDD

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Baiji View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Nov 2017
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Baiji Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: No working well with 4TB HDD
    Posted: 15 Dec 2017 at 5:44pm
Hi,

I have put for second disc in 4TB Seagate ST4000 and it is not working properly. 
I can see the disc in disk management, but not in the explorer. 
In disk management it displays 2048 MB (protected) and 1678 Unlocated. 
But i haven't made 2 partitions and i have formated it on other computer and deleted i have done everything but it is not working. 
Is there a limit on the size of disk on this AB350M-HDV motherboard, can i fix this problem?

Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 2713
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Dec 2017 at 7:13pm
Dear Baiji,

Greetings, this is ASRock TSD.


Please make sure your HDD disk is "GPT" format.

If using "MBR", it only supports 2TB size.
 
So please re-format the disk to GPT and then check the volume again.


Thanks!

All the best,
ASRock TSD
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.