ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - AS Rock Motherboard Crash
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

AS Rock Motherboard Crash

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
badbri View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 20 Feb 2018
Location: USA
Status: Offline
Points: 393
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote badbri Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AS Rock Motherboard Crash
    Posted: 29 Apr 2018 at 6:00am
Did you put the graphics card in top PCIe 7 slot ? Did you connect the two PCIe 4 pin mother board power connectors to your PSU ? Did you connect power to the back of new GPU to 6 pin PCIe power if it has it?
What make/model is the new graphics and what was the old graphics ?
https://www.passmark.com/baselines/V9/display.php?id=99573335296
Back to Top
rutvij_dave View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Apr 2018
Location: United States
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rutvij_dave Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Apr 2018 at 5:39am
Hey Everyone,

I have an AS Rock X99 WS-E/10G motherboard that has been running fine for a while. I have recently tried to add a GPU to the board, and now it fails to start up correctly. I have noticed that when I try to power it up, it will come on for about a second and then it shuts down.

If anyone has come across a similar issue, I'd be glad to hear your input.

Thank you.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.