ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - X370 gaming K4 bios weird f11 screen
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

X370 gaming K4 bios weird f11 screen

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Ragna-Gauche View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Nov 2017
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ragna-Gauche Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: X370 gaming K4 bios weird f11 screen
    Posted: 04 May 2018 at 3:36pm
Hello,

I have artifacts on BIOS boot select screen (F11), like extend pictures
I updated BIOS, clear CMOS and it still the same.
I think it is a problem and want to fix it. 
Should I send to RMA or other ways can help me?

Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 2708
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 May 2018 at 3:59pm
Dear Ragna-Gauche,

Greetings, this is ASRock TSD.


We have tested the board in our lab, the screen is working normally.
There are some suggestions for verifying:

1. Please do not connect any USB devices and then check again.
2. Please connect another output display to verify.
3. If possible, please change another cable to verify.


Thanks!

All the best,
ASRock TSD

Back to Top
cristy6100 View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 15 Mar 2018
Location: Romania
Status: Offline
Points: 269
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cristy6100 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 May 2018 at 4:03pm
I too have this on my X370 ITX/ac it looks like part of the picture has been displaced no the right and bottom side, but just in the F11 boot screen, I think it started after a UEFI update (I think 3.60 or something in the 4.xx range)
Main Rig: AMD Ryzen 2400G | ASRock Fatality X370 ITX/ac UEFI 4.90 | Corsair LPX DDR4 2400@3200 1.35V | Corsair RM650i PSU | CM ML120L AiO Cooler
Back to Top
kerberos_20 View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 06 Dec 2017
Location: czech republic
Status: Offline
Points: 543
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kerberos_20 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 May 2018 at 5:18pm
feel free to try with csm enabled/disabled
otherwise screen can get corrupted in uefi if your ram has errors
https://www.userbenchmark.com/UserRun/14185108
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.