ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > Networking Products
  New Posts New Posts RSS Feed - Setup g10 for CenturyLink fiber?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Setup g10 for CenturyLink fiber?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Logichack View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 27 Jul 2018
Location: Usa
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Logichack Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Setup g10 for CenturyLink fiber?
    Posted: 27 Jul 2018 at 10:15am
Hey I just got the g10 and I'm trying to set it up with CenturyLink fiber to replace the subpar router they give you I've setup vlan tagging and pppoe with no avail anyone have any ideas?
Back to Top
joop1981 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 08 Oct 2017
Location: earth
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote joop1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Aug 2018 at 5:08am
Connect the G10 to the CenturyLink modem via LAN to LAN port with ethernet cable. The G10 must be configured with a fixed IP address. DHCP disabled. So connection type: Static
The CenturyLink should act as the DNS server and gateway.
A detailed description 'how to' you find in Asrock's FAQ:
http://www.asrock.com/networking/G10/support.html#FAQ
Read topic:


Edited by joop1981 - 06 Aug 2018 at 5:13am
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.