ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - AB350 Pro4 not posting
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

AB350 Pro4 not posting

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Toasty582 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 14 Sep 2018
Location: Seattle, WA
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Toasty582 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AB350 Pro4 not posting
    Posted: 14 Sep 2018 at 9:09am
I have not been able to get my AB350 Pro4 to post. My monitor is detecting nothing.
I have tried with 1 stick of RAM and resetting CMOS
Specs:
Ryzen 3 2200g
EVGA 600BQ
G.Skill Ripjaws V DDR4 3200 RAM 2x8
Monitor: Samsung S27E310 connected through HDMI


Edited by Toasty582 - 14 Sep 2018 at 9:09am
Back to Top
datonyb View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Apr 2017
Location: London U.K.
Status: Offline
Points: 1728
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote datonyb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Sep 2018 at 7:16pm
are you sure your board has a bios later than version 4?

r7 1700 powercolor reddevil vega64 gskill tridentz3866 taichi x370 evga 750watt gold
Back to Top
Toasty582 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 14 Sep 2018
Location: Seattle, WA
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Toasty582 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Sep 2018 at 9:10am
This has been fixed. CPU Power was plugged in incorrectly
Back to Top
Shecsar@gmail.com View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 19 Sep 2018
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shecsar@gmail.com Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sep 2018 at 12:00am
After v5 bios update from v4.5 pc runs but dont post and in regular intervals it shutdown itself and startup again, but monitor remains blank and loop just continues. Its a brand new motherboard and it was working on 4.5, i updated bios because BSOD happend everytime win7 pass its loading screen.
All of the components are bought yesterday - ab350m pro4, 2x4gb 3000mhz hyperX predator, ryzen 3 2200g, nvme m.2 aData sx6000, 500w psu... if anyone can help please do! Thank you in advance
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.