ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Debug Code 04 and post fail
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Debug Code 04 and post fail

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Ninchen View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Nov 2017
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ninchen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Debug Code 04 and post fail
    Posted: 19 Oct 2018 at 11:31am
Dear,
My X370 Gaming X, When Shutdown W10 system and Debug show code 04. 
But if i want to turn on it again, I need to wait at least 1 hour to turn on my computer again.
Does anyone know this issue?
Thanks

Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 2464
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Oct 2018 at 12:27pm
Dear Ninchen,

Greetings, this is ASRock TSD.


According to your question, we provide some suggestions for verifying.

1. Please refer to user manual page.26 to clear CMOS.

2. Please clear the Turn on fast startup (recommend) check box under OS.
Path: Control Panel>Power Option>Choose what the power button do >Change settings that are currently unavailable>Save changes.

3. Please only install bare bone devices; CPU, one stick memory and using graphics card to check if system can always boot properly. We'd like to isolate the MB hardware to verify.

4. Please re-install the CPU and memory to check.

5. Please install one stick memory to each slot to check if the system can work fine.

6. If possible, please install another CPU and memory to verify.


Thanks!

All the best,
ASRock TSD

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.086 seconds.