ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - RGB on B450 Steel Legend is not working
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

RGB on B450 Steel Legend is not working

 Post Reply Post Reply
Author
Message
zuma View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Jul 2019
Location: Japan
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zuma Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: RGB on B450 Steel Legend is not working
    Posted: 14 Jul 2019 at 10:56pm
RGB on motherboard is not working.

I uninstalled old Polychrome RGB(v2.0.3) and installed latest utility(v2.0.4), then RGB has turned off and cannot turn on.

I tried solution found in ASRock Forum (http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=10325&title=rgb-utility-issues-and-workaround), but did not resolved.

cmd logs


I also tried CMOS clearing.
Does anyone know the solution?

BIOS: 2.40
CPU: Ryzen5 2400G
RAM: CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4-2666MHz 8GB*2
OS: Windows 10 Home
Back to Top
BrincosNation View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Feb 2020
Status: Offline
Points: 60
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BrincosNation Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Feb 2020 at 4:20am
Hi! im from México and i followed the steps of this guide and i think need to be updated.

In my case, i had an ASROCK STEEL LEGEND B450M
I had an inwin sirius loop asl 120 fans and i cant get the right adressable effects, and cant change ARGB color in static mode, it was a mess.
Ive followed the guide exactly and does not work, BUT, ive made some changes to fit with my actual windows version and latest ASRock firmware update.

My specs:
Windows 10 1909.
ASRock B450M Steel Legend.
PolyChrome version2.0.49

the code is: wICPFLASHADSBv2.exe /File=nu51_3.04
the file nu51_3.04 can change each version, but you can find it in the root folder
C:\Program Files (x86)\ASRock Utility\ASRRGBLED\Bin
has no extension but always hace the nu51_X.XX prefix.

Probably im not discovering anything, but for people like me, could be useful
sorry about bad english.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.148 seconds.