ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - X399 Taichi Board Strange boot/fan/Ram issue.
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

X399 Taichi Board Strange boot/fan/Ram issue.

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Marcudii View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 Nov 2019
Location: New York
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marcudii Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: X399 Taichi Board Strange boot/fan/Ram issue.
    Posted: 16 Nov 2019 at 3:13pm
Hello I'm writing this post because I'm at a loss. I have the x399 Taichi board with a Ryzen 1900x TR. I recently replaced my cooler because the AIO water cooler that I had broke. I removed the cooler and installed the TR4 Noctua air cooler. Now for some reason when I try to boot the CPU fan isn't spinning. I have it connected to the correct header and the board is receiving power. I'm also using two 8GB sticks of RAM in slots A2 and B2. When I removed one stick from slot B2 and boot the PC the CPU fan spins, and everything boots up. I just don't understand what it could be since everything on this worked before. Only thing I changed was the cooler and now the PC won't boot with both sticks of RAM installed.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.179 seconds.