ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - No sound come from audio port
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

No sound come from audio port

 Post Reply Post Reply
Author
Message
jokeUsa View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Nov 2017
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jokeUsa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: No sound come from audio port
    Posted: 29 Nov 2019 at 2:15pm
No Sound comes from Rear and Front Port, Already tried to Reinstall Win 7.
I can confirm my speakers is normal by connecting to other system.
Connect back to my 970 Extreme3 R2.0 system and no sound.
Any idea??
Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 7362
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Nov 2019 at 2:36pm
Dear jokeUsa,

Greetings, this is ASRock TSD.


According to your question, we provide some suggestions to verify:

1. Please enter BIOS setup and load BIOS default settings via [F9] key.
2. Under Windows 7 OS, please install the following Audio driver.
http://www.asrock.com/MB/AMD/970%20Extreme3%20R2.0/index.asp#Download
3. Please only install the speaker to rear and front panel by turns to verify.


Thanks!

All the best,
ASRock TSD
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.102 seconds.