ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > HTPC&Gaming Barebone&Others
  New Posts New Posts RSS Feed - Boot and HDMI
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Boot and HDMI

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Gigahertz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Apr 2020
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigahertz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Boot and HDMI
    Posted: 10 Apr 2020 at 7:49pm
I recently assemble an A300 with 3200G and PCIe SSD. It is connected to a TV via HDMI.
It is working fine but I can't see the boot sequence on the TV.
The A300 boots but I can't see it.
Just when Windows is up I have the HDMI link working correctly.

Is expected the HDMI do no work during the boot sequence?

I need to see the boot sequence to enter into the raid setting (CTRL+R) during boot.

If I enter into the bios (with random ESC press) , the HDMI works, show me the bios interface.

Any suggestion?

Regards,

Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 8532
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Apr 2020 at 5:24pm
Dear Gigahertz,

Thank you for choosing ASRock.

Regarding your case, we provide some suggestion to try.
1. Update the latest BIOS version.
http://www.asrock.com/nettop/AMD/DeskMini%20A300%20Series/index.asp#BIOS
2. Change another monitor to verify.
3. Disable CSM and build the UEFI RAID.

Thank you!
Yours truly,
ASRock TSD
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.155 seconds.