ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - asrock x570 steel legend rgb issues
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

asrock x570 steel legend rgb issues

 Post Reply Post Reply
Author
Message
ashen View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 12 Oct 2020
Location: california
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ashen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: asrock x570 steel legend rgb issues
    Posted: 12 Oct 2020 at 10:01am
hello all I have an issue with my new motherboard, upgraded from an a320 to the steel legend and I can't seem to get the addressable RGB to work, I have installed polychrome and it doesn't even detect that anything is plugged into the add RGB spot, I have tested the fan on a different motherboard and it does indeed work with polychrome but it doesn't work on this mobo. I tried flashing the bios to get an error of not being able to run on this pc. does anyone have any ideas?
Back to Top
ashen View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 12 Oct 2020
Location: california
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ashen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Oct 2020 at 10:02am
CORRECTION i did not attempt to flash the bios i attempted to flash the driver
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.031 seconds.