ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - P55 pro
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

P55 pro

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Chlvx View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Jun 2021
Location: Slovakia
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Chlvx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: P55 pro
    Posted: 15 Jun 2021 at 11:50pm
Hi , i have little problem .. my motherboard after i dont use it for time and with new ram and gpu have problem. When i turn on my pc only restarts and nothing more black screen and dr.debug code is b8 than d4 , somebody who know what it mean and what i should do to turn pc on ? Thanks for helping me .when i use google 90% problems was solved after replace ram to white slot ... that didnt work for me . P55 pro , kingston hyper x ram 4+4 gb set
Fakin problems
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 8973
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2021 at 12:23am
Yes, the RAM should be installed in the white slots. Have you tried testing with
just 1 RAM module installed? Try just one and test all the slots to see if you
can get the system to POST (show something on the screen).
Back to Top
Chlvx View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Jun 2021
Location: Slovakia
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Chlvx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jun 2021 at 8:05am
Thanks , yes i am test only one ram , and now debug code is EA
Fakin problems
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.