ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Mining with B450 Pro4 motherboard
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mining with B450 Pro4 motherboard

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Dakkor View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Jul 2021
Status: Offline
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dakkor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mining with B450 Pro4 motherboard
    Posted: 18 Jul 2021 at 10:31pm
Hi,

I'm having a hard time mining with 6 GPU's on this board.

I have a Asrock B450 Pro4 motherboard on 4.8 BIOS.

CPU is Athlon 3000G.

Above 4G is on, CSM is off. I tried all PCIE Gen (1 2 3).

Integrated GPU is disabled.

Running HiveOS

Here is my problem:

If I put 3 cards using risers in slot PCIE 1 2 3 (X1 X16 X1) the 3 cards work.

If i put 4 cards using risers in slot PCID 1 3 5 6 (all X1's) the 4 cards work.

When I add a 5th card in a X16 slot, the rig take a lot more time to post, HiveOS struggle to boot, but when it finally boot, it detect the card and and gives me error that there is like no driver support.

If i put 6 cards, system don't post at all.

Anyone can help with this? Any BIOS setting that I am missing?

Thanks
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.039 seconds.