ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Realtek Audio "speker fill" don't work-WIN10
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Realtek Audio "speker fill" don't work-WIN10

 Post Reply Post Reply
Author
Message
akulp View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 Feb 2016
Status: Offline
Points: 24
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote akulp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Realtek Audio "speker fill" don't work-WIN10
    Posted: 05 Feb 2016 at 11:18pm
Hi,
I own AsRock H170M-ITX7ac.

I'm using Logitech Z510 5.1 speakers and I can't get sound from my rear speakers with speaker "fill option".

Something like this:
http://www.techpowerup.com/forums/threads/solved-windows-10-realtek-speaker-fill-not-working.215972/

I tried different versions of drivers, but no luck. I get some really quit sound from rear speakers, but that's not what I want.

On my Asus mobo with (i think) the same Realtek I was using one of drivers, which workd on Win10, but don't work her on AsRock ...

Anyone have a solution?

Thanks.
Back to Top
akulp View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 Feb 2016
Status: Offline
Points: 24
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote akulp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Feb 2016 at 1:50pm
Anyone alive on this forum?

Please ...
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.