ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - asrock H110M-HDV not work front panel usb
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

asrock H110M-HDV not work front panel usb

 Post Reply Post Reply Page  123>
Author
Message Reverse Sort Order
Zarxrax View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Mar 2016
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zarxrax Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: asrock H110M-HDV not work front panel usb
    Posted: 16 Mar 2016 at 9:27am
I got a quick response from support after sending it again.
Here is my solution in case it can help someone else.

In my case, for the board H110M-ITX, the specifications state "
USB3_7_8 is shared with USB_9_10"
This means that you can not use BOTH of these usb headers at the same time. There was another USB 2.0 header on the board which I was able to connect to, and now all of my usb ports are working.

I checked the specs for OPs board, the H110M-HDV, and it states "
USB3_4_5 is shared with USB_6_7" so it looks like it is probably a similar issue.
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 22268
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Mar 2016 at 6:34pm
Try Tech Support again, sometimes requests get buried or missed.
Back to Top
Zarxrax View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Mar 2016
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zarxrax Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Mar 2016 at 6:24pm
Any response yet? I have not heard anything from support either on this issue, and its been over a week!
Back to Top
Jurijs View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Mar 2016
Location: Latvia
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jurijs Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mar 2016 at 8:18pm
Angry
I am very disappointed in the technical support, it has already passed 4 days and no response!
Shocked
manufacturer ASRock does not have to worry about customer opinions and do not solve the problem
Back to Top
Jurijs View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Mar 2016
Location: Latvia
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jurijs Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Mar 2016 at 6:45pm
I am waiting for an answer tech support
Back to Top
Zarxrax View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Mar 2016
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zarxrax Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Mar 2016 at 5:13am
I think I am having a similar issue. I have the H110M-ITX motherboard. My front panel USB ports all work with things like a mouse, but if I connect a usb drive or sd card adaptor, Windows 10 pops up a message saying "USB device not recognized".

Edit: After a bit more investigation, it appears that one of the USB 3.0 ports on the front panel is working just fine, but the other USB 3.0 port and the USB 2.0 port are both giving the error I mentioned above, but only with storage... devices work fine!


Edited by Zarxrax - 06 Mar 2016 at 9:56am
Back to Top
Jurijs View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Mar 2016
Location: Latvia
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jurijs Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Mar 2016 at 7:45pm
Thanks!
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 22268
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Mar 2016 at 7:39pm
Good luck, hopefully they can help resolve the issue Thumbs Up
Back to Top
Jurijs View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Mar 2016
Location: Latvia
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jurijs Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Mar 2016 at 7:30pm
Here I have not helped to solve the problem!
I wrote to tech support in waiting for an answer
Back to Top
Jurijs View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Mar 2016
Location: Latvia
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jurijs Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Mar 2016 at 6:27pm





Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.