ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Asrock A320M-HDV Rev 4 - No boot/post
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Asrock A320M-HDV Rev 4 - No boot/post

 Post Reply Post Reply
Author
Message
gamerdude View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Jun 2022
Status: Offline
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gamerdude Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Asrock A320M-HDV Rev 4 - No boot/post
    Posted: 14 Jun 2022 at 8:01am
Hello,

Trying to figure this out for my nephew. His pc was working fine up until recently. We hit the power button and all the led lights up, all the fans are spinning, including the fans on the graphics card.

It powers on but, no signal to the monitor. It won't boot up. The power turns on and that's it. I tried plugging into the onboard graphics and still nothing. It seems like Bios isn't even loading to go into post. I tried switching the ram and reseating it and still get nothing. I haven't tried a new CMOS battery, but I took it out and put it back in. PC is only a few years old and kept up pretty well. It was a prebuilt. I know it has a crappy generic PSU, so I'm kind of thinking it may be that? He doesn't have an internal speaker/buzzer or anything to see if there are any beep codes. Before he started having this issue, he told me a few times when he tried to turn the PC on, it didn't turn on at all. It took him a few times pressing the power button before he PC actually turned on and booted up. I hope I made sense. Any help would be greatly appreciated. I might just end up getting a new PSU or trying to find one to use to test it out on his system. Thanks in advance!
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 13438
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jun 2022 at 10:43pm
I would try another PSU, power issues most often start there. Ideally, if you can,
borrow a working PSU from another system to test with. If it solves the issue then
you can get a replacement. If not post back here.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.105 seconds.