ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - X570 steel legend + R 9 5950X no post
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

X570 steel legend + R 9 5950X no post

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
kryvian View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Nov 2022
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kryvian Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: X570 steel legend + R 9 5950X no post
    Posted: 24 Nov 2022 at 9:44am
Seems i dun goofed, old ram doesn't play nice with new cpu.
Back to Top
kryvian View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Nov 2022
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kryvian Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2022 at 2:40am
Hello, I'm trying to move from ryzen 7 2700x (pinnacle ridge) to ryzen 9 5950 (vermeer).

X570 had 2.10 update, i updated from that to 3.0 (last update that can take it from pinnacle ridge to vermeer) so that i can switch from ryzen 7 to 9, and then update bios to latest. When i swapped cpus i also added 2 extra nvme ssds, afterwards it starts, black screen for 30sec then shuts down, and after 5 seconds restarts.

I turned off the psu and did the power button cycle with something conductive on the prongs next to the CMOS battery, i checked the CPU fan1 socket and the cable is still well seated.
Neither worked, please advise.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.