ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - SATA Hot Swap not working on Taichi Razer
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

SATA Hot Swap not working on Taichi Razer

 Post Reply Post Reply
Author
Message
kirkdickinson View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 19 Aug 2023
Location: Ohio-USA
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kirkdickinson Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SATA Hot Swap not working on Taichi Razer
    Posted: 19 Aug 2023 at 6:48am
I have an ASRock X570 Taichi Razer with Ryzen 9 5900X.

Bios Version: X570 Taichi Razer Edition P1.30
Microcode Update: A20F10/A201009

I have a hotswap bay on the front of my computer and when I change drives, they are not recognized until I reboot.

I can't find in the bios how to enable it.

If I go into BIOS -> Advanced -> storage configuration, all of the drives are set to AUTO

Please help!

Thanks,
Kirk
Back to Top
kirkdickinson View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 19 Aug 2023
Location: Ohio-USA
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kirkdickinson Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Aug 2023 at 11:21pm
I have all the SATA ports set to AUTO and all the eSATA set to Enabled. Still no hot swap. Surely there has to be a way to enable this??
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.194 seconds.