ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - B460m Pro4 issue
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

B460m Pro4 issue

 Post Reply Post Reply
Author
Message
pavelstapor View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 Feb 2024
Status: Offline
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pavelstapor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: B460m Pro4 issue
    Posted: 04 Feb 2024 at 8:01pm
Hi everyone, I need help with the motherboard mentioned above.
It worked ok yesterday. I removed it from the case and installed it in another. Now it will not power on. All LED lights are on, so there is power, but it won't start. I have removed it from the case and connected the PSU with only one RAM stick. CPU (10100f) remains cold. I can't get my head around it. I think I've tried and checked everything but maybe someone had a similar problem and managed to fix it.
This is what I did so far:
1. I've checked the CPU socket for bent pins,
2. Checked different ram stick
3. Checked the CMOS battery/ left it without battery for a few hours
4. I've checked different PSU

Is there anything else? What am I missing?? It worked perfectly fine a few hours ago.
I haven't run it with a different CPU, but if that were to be a faulty CPU, the motherboard would still power on, wouldn't it? It wouldn't post anything obviously.

Has anyone got ideas?? thanks
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.145 seconds.