ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > OverClocking(OC) Zone > OC Technical Discussion
  New Posts New Posts RSS Feed - Problem after updating uefi
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Problem after updating uefi

 Post Reply Post Reply
Author
Message
h1zyo View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Dec 2017
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote h1zyo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problem after updating uefi
    Posted: 10 Dec 2017 at 5:56pm
Hello dear community,

I am facing a problem after updating uefi to the latest version, I have overclocked my Ryzen 3 1200 to 3.8 with 1.28750 v straight after buying it month ago and everything was superb until I updated uefi 2 days ago, it is ignoring my oc settings but when I try to overclock with ryzen master it works great, I've tried to clear cmos multiple times and it clears but still ignores settings.
Mbo is ASRock AB350 Pro4
Back to Top
h1zyo View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Dec 2017
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote h1zyo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Dec 2017 at 6:25pm
EDIT: 
Solved by downgrading uefi to version 3.30
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.148 seconds.